Jadłospis 17-18/23

PONIEDZIAŁEK 26.02.2018r
1. Zupa ogórkowa 250ml
2. Naleśniki z twarogiem 2 szt.
3. Herbata miętowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

WTOREK 27.02.18
1. Zupa z kaszką manną 250ml
2. Kotlet pożarski 100g, ziemniaki 250g
3. Mizeria 100g
4. Sok jabłkowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

ŚRODA 28.02.18
1. Zupa koperkowa 250ml
2. Gulasz wieprzowy 120g, kasza gryczana 100g
3. Surówka z kapusty białej, pomidora, papryki z natką pietruszki 100g
4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

CZWARTEK 01.03.18
1. Krupnik z kaszą bulgar 250ml
2. Kotlet z piersi indyka 100g, ziemniaki 150g
3. Brokuły na parze 100g
4. Herbata owocowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

PIĄTEK 02.03.18
1. Zupa ziemniaczana 250ml
2. Makaron z truskawkami i śmietana 200g
3. Sok owocowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler