Jadłospis 18-19/23
PONIEDZIAŁEK 18.03.2019r
- Kapuśniak 250 ml
- Pierogi leniwe 200g
- Kompot owocowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
WTOREK 19.03.19
- Zupa pomidorowa z ryżem 250 ml
- Kotlet mielony 100g , ziemniaki 150g
- Sałata ze śmietaną 100g
- Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
ŚRODA 20.03.19
- Zupa fasolowa 250ml
- Gulasz z indyka 100g, kasza bulgur 100g
- Surówka szwedzka (z ogórkiem kiszonym) 100g
- Herbata owocowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód
CZWARTEK 21.03.19
( REKOLEKCJE OBIAD 11:30-13:00)
- Zupa brokułowi z kaszką manną 250ml
- Schab w sosie 120g, ziemniaki 150g
- Surówka z białej kapusty, pomidora, papryki i koperku
- Kompot owocowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
PIĄTEK 22.03.19
( REKOLEKCJE OBIAD 11:30-13:00)
- Zupa jarzynowa 250ml
- Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami 200g
- Herbata miętowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler