Jadłospis 17-18/11
PONIEDZIAŁEK 13.11.2017r
1. Kapuśniak z kiszonej kapusty 250ml
2. Makaron z sosem Napoli 200g
3. Sok jabłkowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler,
WTOREK 14.11. 17
1. Zupa pomidorowa z ryżem 250 ml
2. Kotlet mielony 100g, ziemniaki 150g
3. Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi, jabłka z koperkiem 100g
4. Herbata owocowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód
ŚRODA 15.11.17
1. Barszcz Biały 250ml
2. Gulasz z szynki wieprz. 120g, kasza gryczana 100g
3. Ogórek kiszony 100g
4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler,
CZWARTEK 16.11.17
1. Krupnik z kaszą jaglaną 250ml
2. Kotlet z piersi kurczaka 100g, ziemniaki 150g
3. Surówka z marchwi i selera 100g
4. Herbata miętowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód
PIĄTEK 17.11.17
1. Zupa ogórkowa 250ml
2. Pierogi leniwe 200g
3. Kompot owocowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler