Jadłospis 17-18/25

PONIEDZIAŁEK 19.03.2018r

1. Rosół 250 ml
2. Kotlet mielony 100g, ziemniaki 150g
3. Mizeria ze szczypiorkiem 100g
4. Kompot owocowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

WTOREK 20.03.18

1. Zupa z kaszką manną 250 ml
2. Porcja kurczaka pieczonego 100g , ziemniaki 150g
3. Marchewka z groszkiem 100g
4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

ŚRODA 21.03.18

1. Zupa koperkowa 250ml
2. Gulasz wieprzowy 100g, kasza gryczana 100g
3. Surówka z ogórka kiszonego 100g
4. Herbata owocowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

CZWARTEK 22.03.18
( REKOLEKCJE OBIAD 12:00-13:00)

1. Zupa jarzynowa 250ml
2. Placki z jabłkami 2 szt.
3. Kompot truskawkowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

PIĄTEK 23.03.18
( REKOLEKCJE OBIAD 12:00-13:00)

1. Barszcz czerwony 250ml
2. Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami 200g
3. Herbata miętowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler