Jadłospis 18-19/8
PONIEDZIAŁEK 22.10.18
1. Zupa kapuśniak 250ml
2. Makaron z kiełbasą 200g
3. Herbata owocowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
WTOREK 23.10. 18
1. Zupa pomidorowa z ryżem 250ml
2. Kotlet mielony 100g, ziemniaki 150g
3. Surówka z kapusty pekińskiej, rzodkiewki, ogórka, kukurydzy, ze szczypiorkiem100g
4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
ŚRODA 24.10.18
1. Zupa ziemniaczana 250ml
2. Fasolka po bretońsku 200g, bułka 1 szt
3. Herbata miętowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód
CZWARTEK 25.10.18
1. Zupa jarzynowa 250ml
2. Schab w sosie 100g, kasza pęczak 150g
3. Surówka z kapusty czerwonej 100g
4. Sok jabłkowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód
PIĄTEK 26.10.18
1. Zupa owocowa 250ml
2. Ryba smażona 100g, ziemniaki 150g
3. Surówka z kapusty kiszonej 100g
4. Woda mineralna niegazowana 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler