Jadłospis 18-19/8

PONIEDZIAŁEK 22.10.18

1. Zupa kapuśniak 250ml

2. Makaron z kiełbasą 200g

3. Herbata owocowa z miodem 200ml

Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

WTOREK  23.10. 18

1. Zupa pomidorowa z ryżem 250ml

2. Kotlet mielony 100g, ziemniaki 150g

3. Surówka z kapusty pekińskiej, rzodkiewki, ogórka, kukurydzy, ze szczypiorkiem100g

4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml

Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

ŚRODA  24.10.18

1. Zupa ziemniaczana 250ml

2. Fasolka po bretońsku 200g, bułka 1 szt

3. Herbata miętowa z miodem 200ml

Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

CZWARTEK  25.10.18

1. Zupa jarzynowa 250ml

2. Schab w sosie 100g, kasza pęczak 150g

3. Surówka z kapusty czerwonej 100g

4. Sok jabłkowy 200ml

Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

PIĄTEK  26.10.18

1. Zupa owocowa 250ml

2. Ryba smażona 100g, ziemniaki 150g

3. Surówka z kapusty kiszonej 100g

4. Woda mineralna niegazowana 200ml

Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler