Jadłospis 18-19/10
PONIEDZIAŁEK 5.11.18
1. Zupa ogórkowa 250ml
2. Racuchy z dżemem 3 szt.
3. Sok owocowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
WTOREK 6.11.18
1. Zupa brokułowa z makaronem 250ml
2. Pierś z kurczaka w mące 100g, ziemniaki 150g
3. Sałata ze śmietaną 100g
4. Herbata miętowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód
ŚRODA 7.11.18
1. Zupa koperkowa 250ml
2. Pierogi leniwe 200g
3. Kompot owocowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód
CZWARTEK 8.11.18
1. Zupa z kaszką manną 250ml
2. Kurczak pieczony 1 porcja, ziemniaki 150g
3. Fasolka szparagowa 100g
4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
PIĄTEK 9.11.18
1. Zupa pomidorowa z makaronem 250ml
2. Jajko w sosie chrzanowym 1szt., ziemniaki 150g
3. Surówka z marchwi i jabłka 100g
4. Herbata owocowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód