Jadłospis 18-19/20

PONIEDZIAŁEK 25.02.2019r

  1. Zupa ziemniaczana 250ml
  2. Makaron z truskawkami i śmietaną 200g
  3. Herbata owocowa z miodem 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

WTOREK 26.02.19

  1. Zupa ryżowa 250ml
  2. Kotlet mielony 100g, ziemniaki 150g
  3. Sałata ze śmietaną 100g
  4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

ŚRODA 27.02.19

  1. Zupa jarzynowa 250ml
  2. Schab w sosie 100g, kasza jęczmienna 100g
  3. Ogórek kiszony w kawałku 100g
  4. Kompot owocowy 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

CZWARTEK 28.02.19

  1. Zupa koperkowa 250ml
  2. Fasolka po bretońsku 200g
  3. Herbata miętowa z miodem 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

PIĄTEK 01.03.19

  1. Zupa ogórkowa 250ml
  2. Placki z jabłkami 2szt.
  3. Kompot owocowy 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler