Jadłospis 18-19/23

PONIEDZIAŁEK 18.03.2019r

  1. Kapuśniak 250 ml
  2. Pierogi leniwe 200g
  3. Kompot owocowy 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

WTOREK 19.03.19

  1. Zupa pomidorowa z ryżem 250 ml
  2. Kotlet mielony 100g , ziemniaki 150g
  3. Sałata ze śmietaną 100g
  4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

ŚRODA 20.03.19

  1. Zupa fasolowa 250ml
  2. Gulasz z indyka 100g, kasza bulgur 100g
  3. Surówka szwedzka (z ogórkiem kiszonym) 100g
  4. Herbata owocowa z miodem 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

CZWARTEK 21.03.19
( REKOLEKCJE OBIAD 11:30-13:00)

  1. Zupa brokułowi z kaszką manną 250ml
  2. Schab w sosie 120g, ziemniaki 150g
  3. Surówka z białej kapusty, pomidora, papryki i koperku
  4. Kompot owocowy 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

PIĄTEK 22.03.19
( REKOLEKCJE OBIAD 11:30-13:00)

  1. Zupa jarzynowa 250ml
  2. Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami 200g
  3. Herbata miętowa z miodem 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler