Jadłospis 18-19/24

PONIEDZIAŁEK 25.03.2019r

  1. Zupa koperkowa 250ml
  2. Makaron z twarogiem i śmietaną 200g
  3. Sok owocowy 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

WTOREK 26.03.19

  1. Krupnik 250 ml
  2. Kotlet pożarski 100g, ziemniaki 250g
  3. Warzywa na parze 100g
  4. Herbata miętowa z miodem 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

ŚRODA 27.03.19

  1. Zupa ziemniaczana 250ml
  2. Pulpet w sosie pomidorowym 150g, kasza jęczmienna 100g
  3. Surówka selerowa 100g
  4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

CZWARTEK 28.03.19

  1. Rosół250ml
  2. Pierś z kurczaka w panierce 150g, ziemniaki 250g
  3. Mizeria 100g
  4. Kompot owocowy 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

PIĄTEK 29.03.19

  1. Barszcz czerwony 250ml
  2. Kopytka 200g
  3. Surówka z kapusty pekińskiej i jabłka 100g
  4. Herbata owocowa z miodem 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód