Jadłospis 18-19/24
PONIEDZIAŁEK 25.03.2019r
- Zupa koperkowa 250ml
- Makaron z twarogiem i śmietaną 200g
- Sok owocowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
WTOREK 26.03.19
- Krupnik 250 ml
- Kotlet pożarski 100g, ziemniaki 250g
- Warzywa na parze 100g
- Herbata miętowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód
ŚRODA 27.03.19
- Zupa ziemniaczana 250ml
- Pulpet w sosie pomidorowym 150g, kasza jęczmienna 100g
- Surówka selerowa 100g
- Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
CZWARTEK 28.03.19
- Rosół250ml
- Pierś z kurczaka w panierce 150g, ziemniaki 250g
- Mizeria 100g
- Kompot owocowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
PIĄTEK 29.03.19
- Barszcz czerwony 250ml
- Kopytka 200g
- Surówka z kapusty pekińskiej i jabłka 100g
- Herbata owocowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód