Jadłospis 18-19/25

PONIEDZIAŁEK 1.04.2019r

  1. Zupa ogórkowa 250ml
  2. Placki z jabłkami 2 szt.
  3. Herbata owocowa z miodem 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

WTOREK 2.04.19

  1. Zupa z kaszką manną 250 ml
  2. Kurczak pieczony 100g, ziemniaki 150g
  3. Surówka z marchwi i jabłka 100g
  4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

ŚRODA 3.04.19

  1. Zupa marchewkowa 250ml
  2. Klops opiekany w sosie 150g, kasza gryczana 100g
  3. Buraczki 100g
  4. Herbata miętowa z miodem 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

CZWARTEK 4.04.19

  1. Zupa kalafiorowa 250ml
  2. Pierogi z mięsem 200g
  3. Surówka koperkowa z chrzanem 100g
  4. Kompot jabłkowy 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

PIĄTEK 5.04.19

  1. Zupa owocowa 250ml
  2. Kotlet jajeczny 100g, ziemniaki 250g
  3. Fasolka szparagowa 100g
  4. Woda mineralna niegazowana 200ml
    Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler