Jadłospis 17-18/8
PONIEDZIAŁEK 23.10.17
1. Zupa ziemniaczana 250ml
2. Makaron z sosem Napoli 200g
3. Sok jabłkowo- porzeczkowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
WTOREK 24.10. 17
1. Zupa z zielonego groszku z makaronem 250ml
2. Kotlet schabowy 100g, ziemniaki 150g
3. Surówka z selera i marchwi z rodzynkami 100g
4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler
ŚRODA 25.10.17
1. Żurek 250ml
2. Klops opiekany w sosie 120g, kasza pęczak 100g
3. Surówka z pora, marchwi i jabłka 100g
4. Herbata miętowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód
CZWARTEK 26.10.17
1. Krupnik z kaszą jaglaną 250ml
2. Pierś z kurczaka w mące 100g, ziemniaki 150g
3. Bukiet jarzyn 100g
4. Sok jabłkowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód
PIĄTEK 27.10.17
1. Zupa owocowa 250ml
2. Kotlet rybny 100g, ziemniaki 150g
3. Surówka z kapusty kiszonej 100g
4. Woda mineralna niegazowana 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler