Jadłospis 17-18/24

PONIEDZIAŁEK 05.03.2018r

1. Zupa brokułowa z makaronem 250 ml
2. Schab w sosie 120g, ziemniaki 150g
3. Buraczki 100g
4. Herbata owocowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

WTOREK 06.03.18

1. Żurek 250ml
2. Makaron z sosem Napoli 200g
3. Sok jabłkowy 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

ŚRODA 07.03.18

1. Kapuśniak 250ml
2. Klops w sosie 120g, kasza pęczak 100g
3. Surówka z kapusty pekińskiej, marchwi i jabłka 100g
4. Woda mineralna niegazowana z cytryną 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler

CZWARTEK 08.03.18

1. Zupa neapolitańska 250ml
2.Gołąbki 1 szt, ziemniaki 250g
3. Herbata miętowa z miodem 200ml
Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler, miód

PIĄTEK 09.03.18

1. Zupa owocowa 250ml
2. Kotlet rybny 100g, ziemniaki 250g
3. Surówka z kapusty kiszonej 100g
4. Woda mineralna niegazowana 200ml

Alergeny: mleko i produkty pochodne, ziarna zbóż zawierające gluten, jajka, seler